Szakköri tevékenységen belül, egy fogvatartott hölgy újszülött ruhákat horgolt, amiket a kórház szülészeti osztályán fognak a kismamáknak ajándékozni.

Börtön a városért karitatív jóvátételi tevékenység keretén belül a fogvatartottak Önkormányzati vagy állami tulajdonban lévő intézményeknél végeznek karitatív tevékenységet.

Balázs Péter bv. dandártábornok, a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bv. főtanácsos parancsnoka csütörtökön a sajtónyilvánosság előtt, egy, az intézményükben fogvatartott munkáját hozta és adta át dr. Mészáros Lajosnak, kórházunk főigazgatójának és dr. Bazsa Sándor PhD osztályvezető főorvosnak.

A dandártábornok sajtótájékoztató keretében elmondta, hogy a jóvátételi munka a közösség javára teljesített hasznos munkavégzés. Célja az, hogy az elkövető a jóvátételi munka által a közösség felé kifejezze azt, hogy annak hasznos tagja tud lenni. Az ítélet kiszabása után az elkövető választhat, hogy állami fenntartású intézménynél, önkormányzati fenntartású intézménynél, közhasznú jogállású civil szervezetnél, egyháznál, vagy a felsoroltak részére teljesíti a jóvátételi munkát.Dr. Mészáros Lajos köszönettel elfogadta az újszülött ruhákat és reményét fejezte ki, hogy a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézetben bevezetett szakköri tevékenység beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013
Adminisztráció | INTRANET