Az urológiai osztály főnővérének nyugdíjba vonulása okán új munkatárs kapott megbízást az osztályvezető főnővéri teendők ellátására.

Elődje Németh Józsefné 18 évig volt az urológiai osztály főnővére. Pályafutását 1978-ban kezdte intézményünkben, ahol 1987-től látta el az urológiai osztály főnővér-helyettesi feladatait, 2000-től pedig a főnővéri teendőket, Győrfi Imrénét követően Ő volt a második főnővér az osztályon. A kolléganő munkáját mindig rendkívüli precizitás jellemezte, a betegekkel való törődése példamutató, munkatársaival való viszonya kiemelkedően jó volt. Szakmájában rendszeresen tovább képezte magát, több előadást tartott különböző szakmai fórumokon. 2004-ben diplomás ápoló képesítést is szerzett jeles eredménnyel. Az osztály betegközpontú, barátságos, családias hangulatának kialakítása, nagyrészt az Ő érdeme.

Kimagasló munkáját az intézmény vezetése 2006-ban a Szent Pantaleon Kórház Kiváló Dolgozója kitüntetéssel, 2008-ban pedig a Szent Pantaleon Emlékérem odaítélésével ismerte el.
A kolléganőnek, aki a nyugdíjba vonulás előtti mentesítési idejét tölti, köszönjük a betegellátásban végzett munkáját és erőben, egészségben eltöltött hosszú, boldog nyugdíjas éveket kívánunk!Az urológiai osztály főnővéri feladatainak ellátásával újonnan megbízott Horváth Zsuzsanna a kecskeméti kórházban kezdett dolgozni 2001-ben, ahol általános ápolói, majd E-kategóriás ápolói szakképesítést szerzett. Kórházunkban 2011 óta végzi munkáját, már kezdetektől az urológiai osztályon. Jelenleg munka mellett Budapesten, a Semmelweis Egyetemen tanul, várhatóan jövőre diplomás ápolóként fog végezni.  A kolléganő rátermettsége, jó szervezőkészsége, a betegekkel és a munkatársakkal való jó kapcsolata alapján kapta az osztályvezető főnővéri megbízást.
További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!


Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM