Európai Uniós pályázat keretében állásbörze volt a Dunaújvárosi Egyetemen.

A "DUNA-MUNKA-TOP - Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Dunaújvárosban és a Járási Területén" elnevezésű Európai Uniós projekt keretében Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Kormányhivatal, a Dunaújvárosi Egyetem, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum és a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével szervezte meg 2018. április 11-én az Állásbörze – Karriernap elnevezésű programot a Dunaújvárosi Egyetemen, melyen a Szent Pantaleon Kórház is képviseltette magát, mint a város harmadik legnagyobb munkáltatója.

Az állásbörzét első sorban a végzős középiskolásokra és friss diplomásokra fókuszálva szervezték meg azzal a céllal, hogy a fiatalok minél több információhoz jussanak a munkaerőpiacról, továbbá, hogy a rendezvényre jelentkezett harminc munkaadó segítséget kapjon a megfelelő munkaerő kiválasztásában.

Az állásbörze egy megnyitóval vette kezdetét, melynek keretében köszöntötte a megjelenteket dr. habil. András István, a Dunaújvárosi Egyetem rektora. A résztvevők meghallgathatták a Dunaújvárosi SZC Bánki Donát Gimnáziuma és Szakgimnázium iskolai énekkarának előadását is.

A Szent Pantaleon Kórház a kiállítás ideje alatt standjánál ismertetőkkel, prezentációval, egészségügyi tanácsadással várta a látogatókat, akiknek figyelmét az egészségügyi hivatás szépségére is próbálta ráirányítani.

Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM