A Szent Pantaleon Kórház küldetése, hogy hozzájáruljon az emberek egészségének megőrzéséhez, betegségeik gyógyításához, egészségük, életminőségük helyreállításához. Törekszünk betegeinket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, az elvárható legnagyobb gondossággal, a minőség teljes körű biztosításával ellátni. Kórházunk vonzáskörzete jelentős, területi ellátási kötelezettsége keretében 130.000 emberről gondoskodik. A működtetésre biztosított finanszírozás a napi működést is nehézkesen fedezi és nem fordítható különböző betegellátást könnyítő beruházásokra.
 
Kórházunknak évek óta jól működő központi és több osztálynak külön osztályos alapítványa van, melyek azért jöttek létre, hogy a betegellátás könnyítésére műszerek beszerzését oldja meg, illetve a betegellátást egyéb módon segítse. Betegeink mielőbbi teljes gyógyulása és az egészségügyi dolgozók munkájának megkönnyítése érdekében támogatást nyújtani nemes cselekedet.

Adója 1 %-ának felajánlásával Ön is segítheti gyógyító munkánkat!
 
Alapítványaink adatait a honlap bal oldalán az Alapítványaink címszó alatt, vagy az alábbi linkre kattintva ismerheti meg.

Amennyiben módjában áll bármekkora összegű adománnyal hozzájárulni küldetésünk és fejlesztési törekvéseink megvalósításához, a feltüntetett számlaszámokra történő befizetés útján teheti meg.


Köszönjük eddigi és leendő támogatását!
Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM