A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata jótékonysági célból kereste meg kórházunkat.

A Csapat számára a sport mellett kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, illetve a jótékonykodás is, ezért a felnőtt együttesük augusztus 7-én, kedden délelőtt kórházunk gyermekosztályára látogatott, ahol pénzadományt nyújtottak át. A felnőtt csapat játékosai mellett a kézilabda akadémia szakmai igazgatója Radulovics Bojana, vezetőedzője György László, valamint sportigazgatója Imre Vilmos is ellátogatott az eseményre. Csapatot kísérte még Györgyné Oblisz Anita technikai vezető, Vártok Ákos kapusedző és Bába Mihály gyúró. Előzetes egyeztetést követően az akadémia döntéshozói úgy határoztak, hogy hozzájárulnak egy olyan eszköz megvásárlásához, amivel a harmadik emeleti szülőszobáról a csecsemő és gyermekosztály koraszülött részlegére könnyebben le tudják szállítani a megfigyelésre, speciális ellátásra szoruló újszülötteket. A többszázezer forintos eszköz kezdő tőkéjét mintegy százezer forintot utaltak át a kórház erre a célra elkülönített számlaszámára.

A kórház részéről dr. Mészáros Lajos főigazgató, dr. Juhászné Bordács Veronika vezetőápoló, dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos és Krizerné Virág Szilvia osztályvezető főnővér vette át az adományokat.
Az Akadémia csapatainak sikeres szezont kívánva, köszönetünket fejezzük ki intézményünk vezetése és minden munkatársunk nevében az adományért.
Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM