A fenntartónk Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatójától kapott elismerő oklevelet kollégánk kiváló tanulmányi eredménye elismeréséért.

Bedő Andrea a sürgősségi betegellátó osztály ápolója a felzárkóztató egészségügyi ápolói szakképzési program keretében kiváló eredménnyel teljesítette az ápolói írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgáját, ezért dr. Gondos Miklós ÁEEK főigazgatójától külön dicséretben részesült, amit dr. Mészáros Lajos főigazgató a január hetedikei összevont főorvosi - főnővéri értekezlet keretében adott át.

Bedő Andrea 1994-ben került intézményünk belgyógyászati osztályára, mint általános ápoló és általános asszisztens. 1998-tól 2006-ig elhagyta az egészségügyet, más területeken dolgozott. 2006-tól Kulcson, a rehabilitációs osztályon helyezkedett el, majd 2013-tól a gasztrológiai osztályunkra kérte át magát. 2016-ban került át a jelenlegi munkahelyére a sürgősségi betegellátó osztályra. Az E kategóriás OKJ ápolói képzést az ÁEEK meghirdetett pályázatán keretén belül kezdte el még három évvel ezelőtt. A vizsgákat mindig kimagasló eredménnyel végezte, majd tavalyi év végén a program záróvizsgáját mindhárom területen, írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgát is kiváló eredménnyel teljesítette.

Gratulálunk az elismeréshez és további munkájához sok sikert, jó egészséget kívánunk!Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM