Az ÁNTSZ-től kapott tájékoztatás szerint az influenza figyelőszolgálat jelentése alapján az múlt héten tovább nőt az influenzaszerű megbetegedések száma a Szent Pantaleon Kórház térségében.

A kórházban fekvő műtéten átesett, illetve legyengült védekezőképességű betegek, gyermekek, kismamák érdekében dr. Krisztián Erika megyei tiszti főorvos javaslatára a kórház vezetése az intézmény összes fekvőbeteg osztályán továbbra is fenntartja a 2019. január 18-ától elrendelt teljes körű látogatási tilalmat.

Kérjük betegeink hozzátartozóit, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be az idevonatkozó korlátozó intézkedéseket. Egyedi és méltányolható esetekben az adott osztályvezető főorvos, vagy a helyettese mentesítést adhat a tilalom alól. Amint a megbetegedések száma a járványügyi kritikus szint alá esik, a látogatási tilalmat visszavonjuk.
A kórház területén lévő járóbeteg szakrendelések a látogatási tilalom ideje alatt is a megszokott rend szerint működnek! Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét.

Szent Pantaleon Kórház VezetőségeLap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM