Pénteken hagyományteremtő céllal szervezte meg első alapítványi bálját a Pannon Oktatási Központ Gimnáziuma (POK), amelynek teljes bevételét az Egyenlő Esélyért Alapítvány működésének támogatására fordítják.

A bál fővédnökei dr. Dorkota Lajos, Fejér megye és Dunaújváros díszpolgára és Cserna Gábor polgármester voltak. Az est díszvendége dr. Galambos Dénes, ipar- és területfejlesztésért felelős miniszterelnöki biztos volt. Ünnepi beszédet a díszvendég mellett Borgulya Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke és Borgulya Zoltánné, a Pannon intézményfenntartója mondott.
A beszédek után táncos énekes műsorszámok jöttek, majd kezdetét vette a bál a Digitál együttes közreműködésével. A bál ideje alatt a vendégek a Pannon Oktatási Központ Gimnáziumában tanulók saját munkáira licitálhattak.
Az est jótékonysági részeként a POK diákjainak mintegy ötven festményét, rajzait, kollázsait bocsátották árverésre, amelyek bevételét szintén az alapítvány működésére fordítják.
A kis műalkotásokat Farkas Lajos, az Intercisa Múzeum igazgatója ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.
Borbás Panna által készített rajzot Kiss Árpád helyi vállalkozó hosszas licitet követően vásárolta meg és még ott a helyszínen felajánlotta kórházunk gyermekosztályának. Az alkotás azóta kihelyezésre került a gyermekosztályunkon.

Ezúton is köszönjük az önzetlen, nemes felajánlást.

Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM