2019-ben 24. alkalommal rendezik meg a jótékonysági pedagóguskoncertet, április 15-én, hétfőn 17 órától az Evangélikus Templomban.

2019. április 15-én 17 órai kezdettel ismét zenélnek a pedagógusok a dunaújvárosi Evangélikus templomban és a jótékonysági koncert bevételét a hagyományoknak megfelelően, ismét kórházunk gyermekosztályának ajánlják fel. A koncert az elmúlt évekhez hasonlóan a Móricz Zsigmond Általános Iskolának köszönhetően valósulhat meg.

A rendezvény fővédnöke dr. Mészáros Lajos főigazgató lesz. Belépőjegyek idén nem lesznek, a kórházunkban kezelt beteg gyerekek megsegítésére szánt felajánlásokat a koncert helyszínén elhelyezett adománygyűjtő dobozba tehetik.

A színes zenei program:

-    Dunaújvárosi Óvoda kórusa
-    Dunaújvárosi Vegyeskar
-    Sándor Frigyes Zeneiskola pedagógusai
-    Wesley Da Capo Művészeti Iskola pedagógusai

Idén ünnepli 150 éves évfordulóját a magyar-japán barátság, illetve a 2 ország közötti diplomáciai kapcsolatok szervezetének, a Magyar-Japán Baráti Társaságnak vezetője a jótékonysági pedagóguskoncert egyik főszervezője Német Irma, ezért japán zeneszerzők műveit és japán ihletésű zenedarabokat is hallhatnak a koncertre látogatók.

Mindenkit szeretettel várunk a szervezők és az előadók nevében!

Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM