A "DUNA-MUNKA-TOP - Helyi Foglalkoztatási Együttműködések Dunaújvárosban és a Járási Területén" elnevezésű Európai Uniós projekt keretében Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megyei Kormányhivatal 2019. április 9-én tartotta Állásbörze – Karriernap elnevezésű programját a Dunaújvárosi Egyetemen, melyen a Szent Pantaleon Kórház is képviseltette magát, mint a város harmadik legnagyobb munkáltatója.
Az állásbörzét elsősorban a végzős középiskolásokra és friss diplomásokra fókuszálva, illetve az álláskeresők részére szervezték meg azzal a céllal, hogy az érdeklődők minél több információhoz jussanak a munkaerőpiacról, továbbá, hogy a rendezvényre jelentkezett közel harminc munkaadó segítséget kapjon a megfelelő munkaerő kiválasztásában.

Az állásbörze megnyitóval vette kezdetét, melynek keretében dr. Galambos Dénes, Dunaújváros és térsége ipar- és területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa üdvözölte a résztvevőket. Ezt követően köszöntő beszédet tartott dr. habil. András István, a Dunaújvárosi Egyetem rektora, majd Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében üdvözölte a megjelenteket Izsák Máté közgyűlési képviselő és megnyitotta az állásbörzét. A résztvevők a köszöntő beszédek után meghallgathatták a Bánki Donát Gimnázium és Szakgimnázium iskolai énekkarának előadását is.

A Szent Pantaleon Kórház a kiállítás ideje alatt standjánál ismertetőkkel, prezentációval, egészségügyi tanácsadással várta a látogatókat, akiknek figyelmét az egészségügyi hivatás szépségére próbálta ráirányítani.


Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM