Huszonnegyedik alkalommal került megrendezésre a Jótékonysági Pedagóguskoncert április 15-én az Evangélikus Templomban. A hagyományoknak megfelelően az esemény fővédnöke dr. Mészáros Lajos, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója, szervezője a Móricz Zsigmond Általános Iskola volt.
A koncertre belépőjegyet nem lehetett váltani, viszont a kórházunkban kezelt beteg gyerekek megsegítésére szánt felajánlásokat a koncert helyszínén elhelyezett adománygyűjtő dobozba tehetek a koncertre látogatók.

Pocsai Mária és Németh Irma előadásával indult az est, majd a Dunaújvárosi Óvoda kórusa énekelt. A Dunaújvárosi Vegyeskar, a Sándor Frigyes Zeneiskola pedagógusai és a Wesley Da Capo Művészeti Iskola pedagógusai igen színes zenei programmal lepték meg a közönséget.

Idén ünnepli 150 éves évfordulóját a magyar-japán barátság, illetve a 2 ország közötti diplomáciai kapcsolatok szervezetének, a Magyar-Japán Baráti Társaságnak vezetője a jótékonysági pedagóguskoncert egyik főszervezője Német Irma, ezért japán zeneszerzők műveit és japán ihletésű zenedarabokat is hallhattak a koncertre látogatók.

A szervezők és a fellépő előadók ebben az évben is gondoskodtak arról, hogy a koncert nagy számú hallgatósága ne csak az adakozás jóérzésével távozzon az eseményről, hanem egy kellemes délutáni program, egy hangulatos zenei élmény birtokában is.

Ezúton is köszönjük a szervezők, a koncerten fellépők és a műsorra látogatók, támogatók segítségét!Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM