Ünnepélyes keretek között adták át az április 15-én tartott 24. Jótékonysági pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának.

A Móricz Zsigmond Általános Iskola több mint húsz éve kezdte meg a Jótékonysági Pedagóguskoncert szervezését városunkban, azóta ez minden évben hagyományosan tavasszal megtörténik. A héten hétfőn nagy sikerrel lezajlott az idei koncert, melynek bevételét április 17-én, szerdán délután átadták a kórház gyermekosztályának.

A koncert helyszínén elhelyezett adománykehelybe összesen százezer forint gyűlt össze, melyet Horváthné Ottinger Hajnalka intézményvezető, valamint  Németh Irma a rendezvény egyik főszervezője és a Móricz Zsigmond Általános Iskola 3.A osztályos tanulói hoztak el kórházunk gyermekosztályára, ahol dr. Mészáros Lajos kórházunk főigazgatója – aki a rendezvény fővédnöke is volt - és a gyermekosztály dolgozói valamint kisbetegei, meghallgathatták a kis tanítványok meglepetés műsorát is. Az adományt dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos vette át, aki megköszönte a sok felkészüléssel, munkával járó, sokaknak örömet szerző koncertet és az ebből összegyűlt összeget, melyből a koraszülött ágyak további fejlesztését szeretnék megoldani.
Dr. Mészáros Lajos főigazgató ezúton is köszönetét fejezi ki a szervezők, a koncerten fellépők és minden támogató segítségéért!  Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM