Kórházunk Tudományos Bizottsága minden évben pályázatot hirdet fiatal orvosai körében, „Fiatal orvosok pályázata” néven.

A 2019 évi pályázatra szánt előadásokat márciusig kellett leadni a Tudományos Bizottságnak. A bizottság tagjai átolvasták és értékelték a pályaműveket. A pályázatra leadott, dolgozatok közül kórházunk minden évben az első három helyezettet jutalomban is részesíti, valamint legjobb előadói díjat is kiosztottak.
A 2019 évi fiatal orvosok pályázati munkájának bemutatására és a hivatalos eredményhirdetésre április 24-én, szerdán délután volt kórházunk Auditóriumában.

Az idei pályázatra sajnos csak két pályamű érkezett, melyet a szerzők tíz - tíz percben névsor szerint mutattak be.

1. Biológiai terápiát követően fellángoló pulmonális tbc enterális disszeminációja által okozott vékonybél perforatio. Esetismertetés – előadó: dr. Németh Károly PhD, általános sebészeti osztály
2. Per vias naturales szülés sectio caesarea után – előadó: dr. Szikszay Nóra Erzsébet, szülészet-nőgyógyászati osztály


Az előadások után a látogatók kérdéseket tehettek fel az előadóknak, majd ezek megválaszolása után került sor, az eredményhirdetésre. A Tudományos Bizottság által meghozott helyezéseket a bizottság elnöke dr. Máté Ágnes és az orvosigazgató dr. Jobbágy Lajos adta át.

1. helyezett dr. Németh Károly PhD.
2. helyezett dr. Szikszay Nóra Erzsábet


A legjobb előadói díjat a jelenlévő osztályvezetők és a tudományos bizottság tagjainak szavazata alapján dr. Németh Károly PhD. kapta.
Gratulálunk a pályázóknak és elismerésünk a pályamunkákhoz.Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM