A Móricz Zsigmond Általános iskola tanulói gyűjtöttek ajándékokat a kórházi gyermekek részére, melyek átadására a mai napon került sor.  

Az általános iskola 4/a. osztályába járó Katona Réka Sára, Kiss Domokos és Molnár Panna áprilisban ünnepelte 10. születésnapját, mely alkalomból azt kérték iskolatársaiktól, hogy a nekik szánt ajándékok helyett inkább gyűjtsenek játékokat és adományozzák azokat a kórház számára. A kisiskolások örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez, ennek eredményeképpen vehette birtokba az ajándékokat a gyermekosztály, a traumatológiai sürgősségi ellátóhely és a Munkahelyi Bölcsőde.

A kisgyermekek kedves gesztusát örömmel fogadta dr. Mészáros Lajos főigazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató. A gyermekosztályon, dr. Sipos Edith főorvos és Krizerné Virág Szilvia osztályvezető főnővér, a traumatológiai sürgősségin a műszakban lévő személyzet, valamint az osztályvezető főnővér, Lázárné Lukácsi Tímea fogadta az adakozó diákokat. Köszönetüket fejezték ki a gyermekeknek, akiket születésnapjukat ünnepelve is a segíteni akarás gondolata foglalkoztatott és társaiknak, akik szívesen vettek részt az önzetlen tett megvalósításában.
Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM