A tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Gyöngyösi Pál megüresedett osztályvezetői posztjára, dr. Úr Viktor főorvos kapott megbízást.

Dr. Úr Viktor – ortopéd - traumatológus főorvos
2000-ben szerzett általános orvosi diplomát az Ungvári Állami Egyetemen. 2009-ben ortopéd traumatológiai szakvizsgát tett a Semmelweis Egyetemen, jelenleg sportorvosi szakorvosképzése van folyamatban ugyanitt. 2013-ban adjunktusi, majd 2017-ben főorvosi kinevezést kapott.
Jól felkészült, nagy munkabírású, szorgalmas kolléga. Szakorvosi képzése során több nagy intézményben ismerkedhetett meg a szakma bonyolultabb problémáival, az ott tanultakat jól hasznosítja munkájában. Diagnosztikus képessége, manualitása jó, szakmai döntései megfontoltak, adekvátak. A betegek kezelésének irányítását körültekintően végzi, a szükséges szervezési feladatokat megoldja. A traumatológiai munka mellett rendel az ortopédián, valamint sportorvosként is tevékenykedik. Az osztályvezetőt helyettesítette távollétében.
Kollégáival, valamint a társosztályokkal jó kapcsolatot ápol. A rezidens kollégákat tanítja, segíti, bevezeti őket az általuk még nem ismert műtéti eljárásokba. Rendszeresen részt vesz kongresszusokon, továbbképzéseken, naprakészen követi a szakma fejlődését.

Jó munkát és sok sikert kívánunk!
Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM