Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Rendelőintézet VII. szintjén működő diabetológiai szakrendelés és gondozó 2019. június 17-étől átmeneti időre átköltözik a kórház belgyógyászati osztályának II. emeleti „A” szárnyára.

A Szent Pantaleon Kórház a múlt évben sikerrel indult a járóbeteg szakellátás szolgáltatásainak fejlesztését célzó EFOP-2.2.19-17-es számú projekten. A pályázaton nyert több mint 285 millió Ft-os összegből az intézményben sor kerül 7 járóbeteg szakrendelő részére orvostechnikai eszközök beszerzésére, a Rendelőintézet liftjének cseréjére, mosdóinak felújítására, egyes részeinek korszerűsítésére, átalakítására, fizikai és infokommunikációs akadálymentesítésére.

E projekt keretében történik többek között a diabetológiai szakrendelő felújítása, komfortosabbá tétele, ezért szükséges átmenetileg a kórház épületében működtetni a szakellátást. A diabetológia változatlan rendelési időben és továbbra is a (25) 550-389-es telefonszámon érhető el a kórház belgyógyászati osztályán, a II. emelet „A” szárnyon.

Előre is köszönjük betegeink türelmét és megértését!

Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM