A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara idén februárban kilencedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Bálját, a rendezvénynek a legfontosabb szerepe a térség vállalkozói között az összetartozás érzésének erősítése egy kötetlen, ugyanakkor rangos, ünnepélyes esemény keretében.

Ehhez a célhoz igazodik az is, hogy itt adják át az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjakat. A helyi gazdaság szereplőinek önkormányzata számára fontos az is, hogy a Vállalkozók Bálja lehetőséget biztosítson egy-egy közhasznú cél támogatására is.

Számos helyi kötődésű vállalkozás ajánlott fel díjat a tombolasorsolásra, a fődíjakat 2019-ben a Karsai Zrt. és a Hankook Tire Magyarország Kft. ajánlotta fel. A sok értékes nyeremény mellett a résztvevők tombolavásárlását nagy mértékben motiválja a közhasznú cél is. Idén 688 tombola kelt el, melyből 344 ezer forint bevétel származott.
A tombolajegyekből befolyt összeget a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara idén kiegészítette a közhasznú cél teljesülése érdekében, az elnökség döntése értelmében speciális koraszülött csecsemőságyakat szereztek be a Szent Pantalon Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya számára. A városi kamara által felajánlott összegből összesen négy speciális ágy beszerzése történt meg, a jelképes ünnepélyes átadásra 2019. június 19-én került sor, az eseményen a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara képviseletében Králik Gyula elnök és Hegyiné Tóth Noémi titkár vett részt.

A kórház részéről dr. Juhászné Bordács Vera vezető ápoló, dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos és Krizerné Virág Szilvia osztályvezető főnővér vették át az ágyakat:
„Jó egészséget kívánva, köszönetünket fejezzük ki intézményünk vezetése és minden munkatársunk nevében a helyi vállalkozóknak, akik a bálon részt vettek és ezzel hozzájárultak az eszköz beszerzéséhez.”
Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM